FC Midtjylland sælger Scholz til japansk klub

Alexander Scholz er klar til næste skridt i karrieren. Han skifter til den japanske klub Urawa Red Diamonds.
FCM-profilen Alexander Scholz fortsætter karrieren i japansk fodbold. (Arkivfoto)
FCM-profilen Alexander Scholz fortsætter karrieren i japansk fodbold. (Arkivfoto)

112Nyt Redaktion,

31/05/2021

FC Midtjylland har solgt Alexander Scholz til japansk fodbold. Scholz fortsætter karrieren i Urawa Red Diamonds. Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

Forsvarsspilleren nåede at spille 114 kampe og score 16 mål i sine tre sæsoner i FCM, hvor han vandt to danske mesterskaber og var med i Champions League.

FCM-sportschef Svend Graversen kalder Scholz en spiller med stor karisma både på og uden for banen.

- Vi er utroligt glade for og stolte af de ting, vi har opnået sammen.

- Han har været en afgørende profil i vores seneste to titler, og i efterårets Champions League satte han virkeligt sit aftryk med vigtige mål og et højt niveau, siger Svend Graversen.

Den 28-årige midterforsvarer blev kåret til årets profil i Superligaen af Spillerforeningen. I denne sæson blev det til en andenplads efter mestrene fra Brøndby.

- Klubben har været med til at bygge mig op igen efter en svær periode, ligesom jeg har kunnet bidrage positivt til klubbens udvikling.

- Selv om det sluttede lidt ærgerligt for os, ser jeg med stolthed tilbage på de ting, holdet har opnået.

- Hver eneste dag har jeg nydt at møde ind på arbejde, og det er en ting, jeg tror, man ikke skal undervurdere, siger Alexander Scholz.

Scholz nye hjemmebane bliver Saitama Stadium i udkanten af Tokyo, hvor Urawa Red Diamonds holder til. Mødet med en ny kultur har også spillet ind i hans nye destination.

- Det føles helt rigtigt, og jeg har længe vidst, at det var det, jeg ville. Faktisk har jeg altid spillet fodbold for lige præcis et skifte som dette. Det passer perfekt til den person, jeg er, siger Alexander Scholz.

Den danske angriber Kasper Junker spiller også i Urawa Red Diamonds.

Kilde: /ritzau/

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen