AGF siger farvel til målmandshelten Kamil Grabara

Den 22-årige polske keeper Kamil Grabara forlader AGF efter den netop overståede sæson.
AGF-målmand Kamil Grabara forlader klubben efter endt lejemål.
AGF-målmand Kamil Grabara forlader klubben efter endt lejemål.

112Nyt Redaktion,

31/05/2021

Målmanden Kamil Grabara har været lejet i Liverpool i den forgangne sæson. Men han forlader klubben og vender retur til Liverpool. Det skriver AGF på sin hjemmeside.

Daniel Arzani og Mathias Jørgensen forlader også AGF, efter at de begge har været udlejet til AGF i den netop overståede sæson. Til gengæld returnerer Mikkel Lassen til AGF.

- Herfra skal der lyde en stor tak til spillerne for deres tid i AGF, siger Stig Inge Bjørnebye, sportschef i AGF, til klubbens hjemmeside.

- Det har været en fornøjelse at arbejde med dem, og vi siger dem mange tak for tiden i Aarhus og ønsker dem held og lykke på deres videre færd, siger han.

Grabara var senest en af heltene, da AGF vandt over AaB i den afgørende kamp om at komme ud og spille europæisk fodbold. Grabara reddede flere forsøg i den afgørende straffesparkskonkurrence.

Mikkel Lassen tager turen den anden vej og returnerer til AGF efter et ophold i Skive, som lige er rykket ud af den næstbedste fodboldrække.

AGF, som endte som nummer fire i Superligaen, holder lige nu ferie, og forberedelserne til den nye sæson indledes 17. juni.

En måned efter begynder Superligaen igen, og derefter skal AGF også deltage i kvalifikationen til Conference League.

Kilde: /ritzau/

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen