Se videoen: PET-vagt trækker pistol efter Rasmus Paludan bliver omringet i Gellerupparken

Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme rapporterede fredeligt fra Gellerupparken, men kort tid efter blev han og PET omringet af mindst 20 biler.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

112Nyt Redaktion,

17/04/2020

Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme mødte op i Gellerupparken på en parkeringsplads i City Vest torsdag aften.

Denne gang var der ikke tale om en demonstration, men en rapportering fra selvsamme parkeringsplads, hvor Rasmus Paludan var sidste fredag. Her nåede han kun at stå i 15 minutter, før han blev jaget væk. Optrinnet fra langfredag kan ses her på Youtube.

I går var han så tilbage på parkeringspladsen, og der gik ikke længe før først nogle yngre piger kaldte ham skældsord og provokerede ham uden grund.

Der gik ikke længe efter før en stribe biler kom dyttende, og som endte med at Rasmus Paludan sammen med de andre han var samlet med blev omringet af bilerne. Det eskalerede utrolig hurtigt, og en PET-vagt måtte endda tække sin pistol, da der tydeligvis var truende adfærd fra bilerne.

Det er en nyhed, der relativt er gået ubemærket hen i den danske nyhedsverden, men det er en yderst vigtig nyhed at få dokumenteret, for uanset politisk ståsted, så skal man kunne færdes frit i Danmark uden at frygte sin sikkerhed.

Hele optrinnet kan ses i nedenstående video.

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen