Federer skuffer i gruscomeback på hjemmebane

Roger Federer var i kamp for første gang i to måneder, men han tabte til spanieren Pablo Andujar.
Roger Federer fik ikke det ønskede comeback på gruset i Geneve.
Roger Federer fik ikke det ønskede comeback på gruset i Geneve.

112Nyt Redaktion,

18/05/2021

Den topseedede schweiziske tennisstjerne Roger Federer tabte sin comebackkamp på grus ved turneringen Geneva Open med cifrene 4-6, 6-4, 4-6 til spanieren Pablo Andujar.

Dermed blev det kun til en enkelt kamp i turneringen for Federer, som har været ude i længere perioder de seneste par år med knæproblemer.

Opgøret mod Andujar var den 39-årige schweizers første kamp i to måneder, og han har de seneste år ikke gjort sig så meget i grustennis.

Med udsigt til at spille French Open dette forår er han dog nu i gang med optakten på grus. Den blev bare ikke som håbet for ham.

Efter at have tabt første sæt 4-6 kom Federer tilbage og tog andet med de samme cifre. Han kom sågar op med et servegennembrud i det afgørende sæt, men det smed han væk og endte i stedet med at tabe 4-6 igen.

Schweizeren viste i momenter flot tennis, og topniveauet ser stadig ud til at være der trods de lange pauser og en fremskreden alder.

Til gengæld var det også tydeligt i perioder, at han fortsat mangler kamptræning. Den får han dog ikke mere af i Geneve i denne omgang.

Kilde: /ritzau/

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen