Se videoen: Voldsomme scener fra Paludan-demonstration i Korsør

Rasmus Paludan var i Korsør i weekenden i forbindelse med en demonstration. Her endte det med store optøjer mellem politiet og beboere i området.
Foto: News Øresund
Foto: News Øresund

112Nyt Redaktion,

18/05/2020

Stram Kurs og Rasmus Paludan har i løbet af weekenden afholdt demonstrationer i Slagelse, Skælskør og Korsør. Der hvor der var de største optøjer var på Motalavej i Korsør søndag formiddag.

Politiet har været massivt tilstede hele weekenden, og 9 personer blev i alt anholdt og sigtet i Korsør søndag formiddag.

Det skriver TV2 Øst.

- Vi har været massivt tilstede, siger Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi.

Dette ses også tydeligt at billederne på videoen fra 112news fra Youtube. Ifølge øjenvidner skulle der have været op mod 100 politifolk tilstede i forbindelse med demonstrationen.

- Jeg har ikke viden om brug af knipler, men jeg kan sige, at der undervejs i demonstrationen er kastet ting mod politiet, og at der er blevet affyret kanonslag i området. Derfor er et antal personer også blevet anholdt, oplyser Kim Kliver.

Flere personer var desuden mødt op iført maskering, så det var umuligt at se hvem personerne var. Disse konfronterede og provokerede ligeledes Politiet, som det ses på videoen fra Youtube.

Hele optrinnet kan ses på den nedenstående video.

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen