19-årig mand dræbt med flere knivstik i Vejle

En mand blev natten til lørdag fundet livløs i en passage. Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen.
Sydøstjyllands Politi arbejder lørdag morgen på højtryk for at finde ud af, hvorfor en 19-årig mand natten til lørdag blev dræbt med flere knivstik. (Arkivfoto).
Sydøstjyllands Politi arbejder lørdag morgen på højtryk for at finde ud af, hvorfor en 19-årig mand natten til lørdag blev dræbt med flere knivstik. (Arkivfoto).

112Nyt Redaktion,

29/05/2021

En 19-årig mand er natten til lørdag fundet dræbt af flere knivstik i Vejle.

Klokken 01.00 fik politiet et opkald om fundet af en livløs mand i en passage i området mellem Nørre Torv, Kalkbrænderivej og parkeringshuset Trondur.

Det var den 19-årige, der lå i passagen. Og selv om der blev ydet førstehjælp, afgik han ved døden på stedet. Han døde ifølge en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi som følge af "nogle knivstik".

Området omkring drabsstedet blev afspærret. Efterforskere, teknikere og hunde har natten igennem indsamlet spor i området, hvor den unge mand blev fundet. En retsmediciner har også været på gerningsstedet.

Politiet arbejder lørdag morgen fortsat på at finde ud af, hvad der er sket, og hvad motivet til drabet kan være.

- Det er tidligt i efterforskningen, og der er endnu ikke foretaget anholdelser af mistænkt eller mistænkte gerningsmænd, oplyser politiet i pressemeddelelsen.

Sydøstjyllands Politi vil af hensyn til efterforskningen ikke oplyse yderligere om drabet. Den almindelige borger i Vejle har efter politiets opfattelse ingen grund til at være utryg som følge af drabet, understreges det i pressemeddelelsen.

De pårørende til den 19-årige er underrettet.

Kilde: /ritzau/

Du har ikke tilstrækkelige rettigheder til at kommentere

Redaktionen